Malline:Esto

Wikiaineistosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop x nuvola.svg

Sinut on estetty määräajaksi toistuvan vandalismin vuoksi. Kun esto päättyy, toivomme sinun tekevän Wikiaineistoa parantavia muokkauksia sotkemisen sijaan. Jos jatkat häiriköintiä, sinut estetään uudelleen.

Ohje[muokkaa]

Tarkoitettu käyttäjälle, joka on juuri estetty. Malline on tarkoitus substata eli sijoittaa käyttäjän keskustelusivulle käyttäen alla olevaa esimerkkikoodia, jossa mallineen alkuun tulee teksti subst:

Malline käyttää kahta parametriä, joista ensimmäiseen kirjoitetaan eston pituus ja toiseen eston syy, molemmat vapaasti tekstinä. Jos jälkimmäisen parametrin (syy) jättää pois, malline tulostaa vakiosyyn "toistuvan vandalismin vuoksi". Jos kaikki parametrit jättää pois, malline tulostaa pelkän vakiosyyn.

Käyttö[muokkaa]

Esimerkkikoodi 1:

{{subst:Esto|vuorokaudeksi|sotkemisen}}

Tuottaa tekstin:

Stop x nuvola.svg

Sinut on estetty vuorokaudeksi sotkemisen vuoksi. Kun esto päättyy toivomme sinun tekevän Wikiaineistoa parantavia muokkauksia sotkemisen sijaan. Jos jatkat häiriköintiä, sinut estetän uudelleen.


Esimerkkikoodi 2:

{{subst:Esto|3 päiväksi}}

Tuottaa tekstin:

Stop x nuvola.svg

Sinut on estetty 3 päiväksi toistuvan vandalismin vuoksi. Kun esto päättyy toivomme sinun tekevän Wikiaineistoa parantavia muokkauksia sotkemisen sijaan. Jos jatkat häiriköintiä, sinut estetän uudelleen.