Totisen kääntymisen harjoitus/Kappale 20

Wikiaineistosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Valitus ja varoitus Christillinen Muisto-Kirja
Totisen kääntymisen harjoitus
Kirjoittanut Arthur Dent
Esipuhe


Christillinen Muisto-Kirja, edes auttamaan yhtä aljettua uutta elämäkertaa, jossa lyhykäisesti ja yksikertaisesti se ensimäinen neuvo ja ojennus annetaan, syntein poispanemiseen, sisällisen ihmisen valistukseen, ja yhden Christinuskovaisen yhdistykseen Jumalan kanssa.

1 Tim. 4: 15. Ota näistä vaari, pysy näissä, että sinun menestykses kaikille julistetuksi tulis.

Joh. 8: 31, 32. Jos te pssytte minun puheessani, niin te totisesti minun opetuslapseni oletta. Ja teidän pitää totuuden ymmärtämän, ja totuuden pitää teidän vapahtaman.

Gal.6: 15, 16. "Christuksessa Jesuksessa ei ympärileikkaus, eikä esinahka mitään kelpaa; vaan uusi luonto. Ja niin monta kuin tämän ojennusnuoran jälkeen vaeltavat, heidän päällänsä olkoon rauha ja laupius, ja Jumalan Israelin päällä."

Wiis. K. 1: 4, 5. "Sillä ei viisaus tule häijyyn sieluun, ja ei asu siinä ruumiissa joka synnin ala annettu on."

"Pyhä henki joka oikein opettaa, pakenee epäjumalan palvelioita, ja lähtee pois vääräin tyköä, jotka synnillä rangaistaan, johon he joutuvat."

1 Joh. 2: 15, 16, 17. "Rakkaat poikaiseni: älkäät mailmaa rakastako, eli mitään kuin mailmassa on. Jos joku mailmaa rakastaa, ei hänessä ole Jsän rakkaus; sillä kaikki kuin mailmassa on (lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän koreus) ei se ole Isästä; vaan se on mailmasta."

"Ja mailma katoo himoinensa; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy ijankaikkisesti."

Matth. 7: 21. "Ei jokainen kuin sanoo minulle; Herra! Herra! pidä tuleman taivaan valtakuntaan; mutta joka tekee minun Isäni tahdon, kuin on taivaissa."

1 Thess. 4: 7. "Sillä ei Jumala ole meitä kaisernut saastaisuuteen; vaan pyhyyteen.